| Такси портал |
Help
Search
Members
Calendar
Уеб Дизайн, Сайт Дизайн и Уеб сайт дизайн за таксита, такси Велосипед и Велосипеди от велосипедите, магазин за велосипеди
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| 3D Web Design |
|
|
Собственик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Администратор Posts: 438 Member No.: 1 Joined: March 09, 2007 |
Важно е да знаете 2 нови неща:
1. От 1 март се ИЗИСКВА още един документ от шофьора на таксиметровия автомобил, ако не е собственик (ако е ортак), а именно Справка по чл.62, ал.4 от Кодекса на труда. Казано с прости думи това е документ, който се издава от Териториалната Дирекция на НАП (за София - НОИ) и показва на проверяващия дали шофьорът е назначен на трудов договор. Ако сте ортак и нямате трудов договор: Внимавайте! Глобите са от 1000лв нагоре. Каква цел гонят: Еми вдигнаха ни данъците (по-конкретно на Физическите лица - ЕТ и Булстат ), естествено е да се опитат да имат и по-голяма събираемост. 2. Пак от 1 март се разтоварват ДАИ от част от задълженията им, в смисъл: - УГ (удостоверенията за годност) на таксито се издават от лицензирани за целта сервизи. - Вече на улицата ВСЕКИ полицай има право да Ви проверява ВСИЧКИ документи, нещо, което досега имаше право само проверяващия от ДАИ. Целта е по-голям контрол, защото ДАИ не могат да проверят всички таксита - просто нямат толкова хора. -------------------- Дизайн, Уеб дизайн, изработка на сайт, уеб сайт дизайн и изработка на уеб сайтове и уебдизайн.
Seo оптимизация сайт оптимизация, оптимизация за търсачки, Google оптимизация, Seo и класиране на сайтове в Google. --- Собственика на този форум бе сменен преди около една година. Постовете преди тази дата са написани от потребителски акаунт Evrotax, който бе предишния собственик на форума. Сега този форум е собственост на 3D Уеб Дизайн и акаунта е преименуван . |
| Scarface |
Posted: March 27, 2007 11:13 pm
|
|
Модератор ![]() Group: Moderator Posts: 8 Member No.: 3 Joined: March 10, 2007 |
Ето веднага ми идна една мисъл- да се намалят такситата в София.
Така ще е по-лесно за всички.:) -------------------- Не е важно за къде пътуваш,важно е колко пари ще вземеш.
|
| toti1978 |
Posted: August 29, 2007 08:43 am
|
|
Турист ![]() Group: Членове Posts: 3 Member No.: 44 Joined: May 17, 2007 |
И аз съм за по-малко таксита,ама нали требва някой да се налапа!... е***и лакомниците!в гроба ли ще си ги носят тия кинти?
|
| Vlado |
Posted: August 30, 2007 09:21 am
|
|
Турист ![]() Group: Членове Posts: 4 Member No.: 36 Joined: April 06, 2007 |
Аз нямам нищо против да имам по големи разходи (за данъци, осигоровки, авто мивки и т.н.) Проблема е, че нямаме увеличение на приходите. А как ще стане това увеличение е тема на друг разговор.
P.S. При увеличаване цените на авто мивките, виждаме че се подобрява и измиването на автомобилите ни. А при увеличение на другите ни разходи какво ВИЖДАМЕ????? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!!!!! |
| wastos |
Posted: September 01, 2007 06:35 pm
|
|
Бакшиш ![]() ![]() ![]() Group: Членове Posts: 48 Member No.: 5 Joined: March 10, 2007 |
Спешно покачване на тарифите.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |